Hm naj vam povem svojo izkušnjo glede tega
Ker so bili moji sosedje kar zadovolni glede začetnih težav sem se odločil tudi jaz za ponudnika Tuš telekom . V prejnji hiši imam internet + telefon in tv preko t2-ja pa sem hotel malo probat ter gledat malo za denarjem da se malo prišpara. Kar se tiče sestavitev pogodbe katero sem sestavil pri Tuiš mobilu v Kranju kapo dol se naprej ne gre tako lepo. Po podpisu pogodbe so je iz Tuša klical da nimajo trenutno modemov na zalogi za tv da lahko razdrejo pogodbo oz da počakam da ko jih dobijo da ga pošljejo pa rečem da bom počakal saj še nisem vseljen v stanovanje. No dobim sporočilo da bom v ponedeljek prekloplen na tuš movil , žal o paketu ne sledu do torka katerega priklopim , žal internet ne dela , potem kličem serviserje , kateri pomagajo pa probavajo kako in kaj pa ne gre nikakor skozi , potem pošljejo novi modem pa še vedno ne dela. Pa zahtevam da mi pošljejo serviserja da preveri če vse dela pa pravijo da je plačliv pa da ga morem pisno zahtevat. No to je že pa višel zdaj. Počas imam tega dovolj in zahtevam da mi serviserja pošljejo na moj dom in pregleda vse skupaj da vidi sam serviser če dela . Kaj naj zdaj še to plačam al kaj ?? No počas mi gre že to nekam tja nekam , da morem internet sam priklopit , saj da plačam 30€ lahko sam kable priključim in pokličem ampak pri drugih operaterjih ni bilo tako nažalost.
Npr pri T2 ja res delam konkurenco in jo gotovo tudi bom raje več plačujem pa dela tako kakor je treba . je prišel poba priklučil , dela , če je kaj narobej pride serviser , preveri pomenja kakšne konektorje zastonj , preveri kable ter vse skupaj . ne vem no še nikoli nisem nič plačal za to , za modem zamenjat nikoli problem , zamejal model in šli. Žal to ne morem reči za Tuša , nažalost je potrebno vsakič nove modeme pošiljat pa probavat najbolje da sem jaz mojster računalništva da probamo zakaj kam gre , no ne vem več . Počasi premišljujem da bi šel nazaj na T2 nažalost ker z takim obnašanjem ne bom nikamor prišel. Po enem tednu še skozi ni interneta , pa tako ne vem več kako in kaj.
Hvala Tuš
Dušan
Za kakšne slovnične napake al kakršnje koli žaljenje se opravičujem
Dušan