[Neuradni Telemach forum]

[Forum070.net - neuradni forum uporabnikov Telemacha]

EON zamenja d3go

O Telemach internetu, IPTV, telefoniji...

EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 29. Avg 2017 07:03

Pa le prihaja zamenjava obstoječe D3GO aplikacije s precej naprednejšo.
Možno bo gledanje tudi na smart TV - upam, da v dobri kvaliteti slike. :greensmart:

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... embra.html
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 66
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 21. Okt 2017 10:30

Ali je ze kdo poskusil to v tujini? Deluje?

Poslano z mojega DIG-L21HN z uporabo Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1102
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a pinoponko » 22. Okt 2017 09:26

Meni ni v Avstriji in Nemčiji.
pinoponko
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 08:14
Prejete zahvale: 0
Telemach paket: Telemach odbit

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a Safre » 23. Okt 2017 19:37

Se splača investirati v kak VPN...
https://play.google.com/store/apps/deta ... pn.android

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Slika
Safre
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 09:55
Prejete zahvale: 27
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 04. Apr 2018 23:29

Ali je že kdo sprobal na Smart TV-ju?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1102
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 05. Apr 2018 12:10

Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 66
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a avgi » 06. Apr 2018 00:01

lithium napisal/-a:Jaz uporabljam EON za smart TV na android box-u. Dela OK. Bistveno hitrejši in prijaznejši vmesnik, kot na njihovem DVB-C Cisco sprejemniku.
Kaj za eni Android box imas?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1102
Pridružen: 11. Sep 2007 12:17
Kraj: Prebold
Prejete zahvale: 5
Telefon: Honor 6c

Re: EON zamenja d3go

OdgovorNapisal/-a lithium » 06. Apr 2018 06:54

Android Box imam https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html (Tanix TX3 Mini TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM).

Ker na njemu teče klasičen Android 7.1 (na za Smart TV) je potrebno nanj namestiti EON APK od tukaj: https://apkpure.com/eon/com.ug.eon.android.tv
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 66
Telemach paket: Free2Go
Telefon: iPhone8
Dodatni paketi: TV+NET+TEL


Vrni se na Telemach

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron