[Neuradni Telemach forum]

[Forum070.net - neuradni forum uporabnikov Telemacha]

SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a lithium » 05. Maj 2017 19:37

Bravo, dobro ti je ratalo :greensmart: :thumbs:
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2191
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 63
Telemach paket: PremiumEU
Telefon: iPhone6
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Uporabniku lithium so se za prispevek zahvalili:
SvetIdej

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a TadejH » 06. Maj 2017 07:15

Na m.svetidej.com je še vedno napisan Si.mobil ... :ne: :biggrin:
Slika
TadejH
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 13. Apr 2016 13:32
Kraj: Velenje, Murska Sobota
Prejete zahvale: 0
Telefon: Apple iPhone 5S

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a SvetIdej » 06. Maj 2017 19:47

Hvala, sem spregledal. Popravljeno :)
Slika
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 08:55
Prejete zahvale: 54
Telefon: Nexus 5

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 24. Sep 2017 10:05

Dejte mi povedat kakšna je to bazna ki sem jo zasledil včeraj v Kozini?

Slika

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk
Slika
Slika
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2223
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 53
Telefon: Galaxy A5 2017

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a SvetIdej » 25. Sep 2017 18:04

Mini bazna postaja v zgradbi.
Slika
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 08:55
Prejete zahvale: 54
Telefon: Nexus 5

Re: SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 18. Jan 2018 15:39

@SvetIdej

Me nekaj zanim..

Po kakšnem ključu se tvoj zemljevid baznih postaj posodbalja ? Me zanima za LTE-A?

Včeraj v Postojni sem videl na telefonu da je zaznal 4G+/LTE-A na bazni KP029.. A na tvojem zemlejvidu LTE-A pa to ni vidno...

Pa me zanima kak to?

Hvala za odgovor

Lp..
Slika
Slika
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2223
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 53
Telefon: Galaxy A5 2017

Prejšnja

Vrni se na Tehnika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov