[Neuradni Telemach forum]

[Forum070.net - neuradni forum uporabnikov Telemacha]

Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...

Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 30. Nov 2010 18:25

v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
- obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil ter sledite navodilom
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 52
Telefon: Galaxy A5 2017

Uporabniku Deky_ so se za prispevek zahvalili:
tanci82

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a SvetIdej » 30. Nov 2010 18:38

Oziroma lažje: *121*4*1*1#
Slika
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2923
Pridružen: 26. Jul 2010 08:55
Prejete zahvale: 54
Telefon: Nexus 5

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 03. Jan 2011 13:08

evo še lepo napisano na spletni strani Tušmobila:

Blokada prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja

Za večji nadzor nad morebitnimi dodatnimi stroški lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja. Tako boste zagotovili, da se bodo storitve, povezane s prenosom podatkov opravljale samo, kadar se boste nahajali v Tušmobilovem lastnem omrežju.
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom
obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom

V primeru izklopa zapore prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, po zaključenem postopku izklopite in ponovno vklopite vaš mobilni telefon.

Z blokado prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja ne boste blokirali prenosa podatkov v tujini. Za blokado prenosa podatkov v tujini obiščite eno od Tušmobilovih prodajnih mest in izpolnite ustrezni obrazec.


vir: http://www.tusmobil.si/storitve.html
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 52
Telefon: Galaxy A5 2017

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Robert » 04. Feb 2011 07:40

Kaj pa to, ko mi pod dodatno porabo piše včeraj 0,07e danes je že na 0,17e GPRS dal sem tudi blokado podatkov ker doma kjer sem imam na mobitel signalu ker je tušmobil v totalnem podnu kar se tiče signala pa tud tam kjer je ni dober, v redu pa da se vrnem nazaj zakaj potem še vedno dodatna poraba??? Bom pa videl kaj bo do večera saj sem celo poštne predale zbrisal in še kajda se ne bi kaj prenašalo no sej se ve za kaj se gre, samo če je blokada POTEM DODATNE PORABE NE SME BITI.
Robert
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 27. Jan 2011 07:37
Prejete zahvale: 1
Telefon: Nokia C7-00

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 04. Feb 2011 08:48

Piši na info@tusmobil.si in opiši napako..in bodo popravili...ker se je tut meni podobno zgodilo in sem jim pisal in so poravili in od tiskrat ni težav seveda sem da la ročno na tušmobil...Ker v mojem kraju je ena trgovina kritična ko prideš not zgine signal..pa se preklopi na mobitel ..Tako da sem pisal jim in so zbrisali ko so videli da je napaka :greensmart:
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 52
Telefon: Galaxy A5 2017

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Robert » 04. Feb 2011 09:22

Hvala sem že pisal in sem mislil da bom diplomiral zraven tako da sem že kar malo preveč naložil, tako da sem moral prisilno nehati pisati, da bodo lahko nesli, hehe hec :D no upam da bodo imeli vsaj kaj razumevanja za moje pisanje sicer ne bo nič iz mojega TUŠMOBILA ;)
Robert
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 27. Jan 2011 07:37
Prejete zahvale: 1
Telefon: Nokia C7-00

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Azzil » 04. Feb 2011 16:04

hm.. kaj se blokirajo tudi MMS? :(
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
Slika
Uporabniški avatar
Azzil
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 295
Pridružen: 27. Jul 2007 11:59
Prejete zahvale: 2
Telefon: Samsung Galaxy SII
Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
Znesek računa: 8€

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a enpir » 04. Feb 2011 16:23

tudi ja, ker za delovanje potrebujejo GPRS...
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1163
Pridružen: 27. Okt 2009 08:24
Prejete zahvale: 19
Telemach paket: SEVEC

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Robert » 04. Feb 2011 19:42

Jaz sicer MMS ne uporabljam ampak le redko sicer pa bi bil lahko paket z z 2010 SMS-i na račun klicev manjši recimo namesto 2010 SMS 500 SMS na ta račun pa bi dvignili klice ali dodali tudi GPRS prenos podatkov za cca 1500 enot v vsa omrežja torej tudi če si na mobitelovem in potem nebi bila ta blokada tak problem.
No to je moje mnenje o paketu Vesolje plus ki ga imam.
Robert
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 27. Jan 2011 07:37
Prejete zahvale: 1
Telefon: Nokia C7-00

Uporabniku Robert so se za prispevek zahvalili:
Gost

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a nejc3000 » 29. Feb 2016 18:45

V kolikor uporabljaš nove več pakete ( več, še več, največ) je prenos podatkov v omrežju mobitel brezplačen vendar počasen (1mb/s).
lahko pa greš na nastavitve ter tam isključiš prenos podatkov v roomingu :hurra: :hurra: .
nejc3000
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 16. Sep 2015 19:05
Prejete zahvale: 0
Telefon: LG F60
Dodatni paketi: Gold trojka extra
Znesek računa: 14,90

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a green » 26. Maj 2017 13:25

Ha ha, Tušmobil je zgodovina. Na njih se ti kar razburjaj.

Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:
Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
 
Prispevkov: 136
Pridružen: 09. Okt 2013 16:15
Prejete zahvale: 1
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: SGS7
Znesek računa: 3,5€

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Safre » 26. Maj 2017 21:53

Tip že nekaj časa kopira stare poste ... vi me prosim kar opozarjajte nanj ... Skopiral je tekst spodnjega posta iz 2011... :doh:

Re: Paket FREE 40 NI NEOMEJEN - POZOR!!!!!!
OdgovorNapisal/-a kruljavcev » 25. Dec 2011 09:22

Čestitamo Tušmobil, najprej nesramna podražitev aparatov, sedaj pa še spreminjanje pogojev v paketih. Čedalje manj je razlogov za prehod k vam in čedalje bolj mi je jasno, da sem s prehodom najbrž napravil napako. Žal sem zaradi pozitivne izkušnje v začetku k vam spravil še vsaj 5 ljudi, če pa se bo tole nadaljevalo jih bom kmalu moral preusmeriti kam drugam......Sram vas bodi!!!!
kruljavcev
Novinec
Novinec

Prispevkov: 42
Pridružen: 15. Jul 2011 12:27
Prejete zahvale: 0
Telefon: HTC Hero
Slika
Safre
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 787
Pridružen: 21. Jan 2009 09:55
Prejete zahvale: 27
Telefon: Galaxy S VII edge

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 27. Maj 2017 12:18

Sem opazil. Zato sem tudi poslal opozorilo itn..

Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2208
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Prejete zahvale: 52
Telefon: Galaxy A5 2017

Re: Vklop Blokade prenosa podatkov v omrežju Mobitel

OdgovorNapisal/-a lithium » 30. Maj 2017 12:06

Kar likvidirat (brisat) take lumpe! :hudajeza: :biggrin:
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2177
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 63
Telemach paket: PremiumEU
Telefon: iPhone6
Dodatni paketi: TV+NET+TEL


Vrni se na Pomoč uporabnikom

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron