[Neuradni Telemach forum]

[Forum070.net - neuradni forum uporabnikov Telemacha]

Kako si pri Tušmobilu nastavim...

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a Roky » 22. Jan 2013 08:16

Zdravo!

Mi razloži nekdo, ki morda ve, zakaj mi ne deluje več internet. Le še Wireless. Spreminjal nisem ničesar, sem pa sedaj še enkrat poslal *125# in shranil tiste nastavitve, toda še vedno pride le povezovanja, internet pa se ne vzpostavi.

P.S. ravnokar sem nastavil namesto "GSM" na "UMTS" in deluje. Toda do sedaj sem vedno imel prvo možnost... kakšna sploh je razlika ter ali je vseeno, če imam nastavljeno sedaj kar na "UMTS"

Hvala,

lp
Roky
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 26. Okt 2011 19:29
Prejete zahvale: 0

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a enpir » 22. Jan 2013 11:07

Če ti prej na GSM ni delovalo na UMTS pa, je očitno neka napaka na GSM GPRS povezavi
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1163
Pridružen: 27. Okt 2009 08:24
Prejete zahvale: 19
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a lithium » 22. Jan 2013 12:12

Lahko je tudi kaj z Androidom. Na prejšnjem telefonu se mi je pogosto dogajalo, da naenkrat podatki niso delovali v 2G ampak samo v 3G. Restart telefona je vedno pomagal.
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2204
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 66
Telemach paket: PremiumEU
Telefon: iPhone6
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Uporabniku lithium so se za prispevek zahvalili:
Roky

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a enpir » 22. Jan 2013 12:20

če je uporabil *125# ussd potem ni android ;) drugače pa ja, android rad šteka ja, restart vedno pomaga ;)
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1163
Pridružen: 27. Okt 2009 08:24
Prejete zahvale: 19
Telemach paket: SEVEC

Uporabniku enpir so se za prispevek zahvalili:
Roky

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a lithium » 22. Jan 2013 12:23

aja.. sem spregledal ;)
Administrator neuradnega foruma -- admin@forum070.net
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 2204
Pridružen: 17. Apr 2007 15:49
Kraj: Celje
Prejete zahvale: 66
Telemach paket: PremiumEU
Telefon: iPhone6
Dodatni paketi: TV+NET+TEL

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a Roky » 23. Jan 2013 22:30

Sem sedaj resertiral telefon in deluje kot prej tudi na GSM ;) tako da hvala!
Roky
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 26. Okt 2011 19:29
Prejete zahvale: 0

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a Gizoman » 21. Mar 2013 22:35

Se da odjavit od Tušmobil SMS novic z SMS, brez klica na 070/080 ali mail-a?
Uporabniški avatar
Gizoman
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 17
Pridružen: 26. Nov 2011 11:02
Prejete zahvale: 0

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a bonnet » 01. Sep 2013 21:13

Ej... ne morem izklopiti avtomatske tajnice. Mi je skrajno neuporabna, saj ne dobim nobenih obvestil o prestreženih klicih. (Imam IPhone 4). Partnerji puščajo sporočila, na katera se ne morem odzvati. Po TUŠ centrih sem hodil po pomoč, pa .... no ja zdej pišem na forum. Prosim izklopite mi to tajnico...... sicer bom zamenjal...
bonnet
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 01. Sep 2013 21:01
Prejete zahvale: 0
Telefon: iphone 4

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a enpir » 02. Sep 2013 06:24

##002# in tipka za klic je za preusmeritev vseh preusmeritev...
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
 
Prispevkov: 1163
Pridružen: 27. Okt 2009 08:24
Prejete zahvale: 19
Telemach paket: SEVEC

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a pinoponko » 03. Sep 2013 07:58

Tale tajnica je res brez veze pri Tusmobilu. Obvesti te en dan kasneje ali pa še to ne.
pinoponko
Novinec
Novinec
 
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 08:14
Prejete zahvale: 0
Telemach paket: Telemach odbit

Re: Kako si pri Tušmobilu nastavim...

OdgovorNapisal/-a Deky_ » 22. Mar 2017 12:39

Mam vprašanje če mi zna kdo pomagat.

Mam za nastavit internet in mms na enem neumnem telefonu .

Telefon je: Sony Ericsson W995

Probal sem z temi nastavitvami ki jih najdem v tej temi in na Telemach . Internet nekak pogojno uredim.. A mms pa nikak. :confused:

Tak da če kdo pozna natačna navodila kako nastavit na tem telefonu to dvoje bi bil hvaležen.. :thumbs:
Slika
Slika
Deky_
Specialec
Specialec
 
Prispevkov: 2245
Pridružen: 14. Avg 2007 07:57
Kraj: Postojna
Prejete zahvale: 54
Telefon: Galaxy A5 2017

Prejšnja

Vrni se na Pomoč uporabnikom

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 2 gostov

cron